В предложенията за  има големи промени, които не са бомбастични

...
В предложенията за  има големи промени, които не са бомбастични
Коментари Харесай

Кирил Петков готов да го хулят, ако минат конституционните промени с ГЕРБ и ДПС


В предложенията за  има огромни промени, които не са бомбастични като заглавия . Това съобщи някогашният министър председател и сегашен съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков пред БНР.

По думите му смяната в Конституцията няма да бъде от през днешния ден за през днешния ден. Петков ще бъде горделив, в случай че измененията в Основния закон бъдат признати в Народното събрание, че са заложени правила за идващите генерации.

Кирил Петков уточни, че ГЕРБ/СДС и Движение за права и свободи са значими за плана за смяна на Конституцията , тъй като без 160 гласа " За ", нямало да има подобен квалифициран план. Никога вратата не е била затворена за Българска социалистическа партия и " ИТН " в плана за смяна на Основния закон, добави някогашният министър председател. ПП/ДБ си приказват с Движение за права и свободи и останалите партии, само че не вършат компромис с правилата си за други цели.
 Екатерина Михайлова чака смяна в Конституцията през бавната писта
Екатерина Михайлова чака смяна в Конституцията през бавната писта

Промяната на Основния закон била стъпка в плавилната посока

" В момента се опитваме да създадем от алхимията на желязото - злато. Крайната ни цел е резултатите за смяната на Конституцията да бъдат верни ", акцентира Петков. Ако ГЕРБ/СДС и Движение за права и свободи гласоподават за крайните резултати, ПП/ДБ ще поеме крайния риск, че всички ще ги хулят, че са създали конституционните промени с обединенията на Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ.

Кирил Петков увери още, че няма партийни квоти в назначението на и Станимир Михайлов за шеф на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

Петков чака напрежението върху държавното управление да е всеки ден. Иначе за това какъв брой може да издържи той посочи, че всичко зависи от организацията и дисциплината на партиите, подкрепящи изпълнителната власт.
 ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи внесоха плана си за промени в Конституцията
ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи внесоха плана си за промени в Конституцията

И трите политически сили са се обединили към концепцията 24 май да размени 3 март като народен празник

Относно Кирил Петков даде образец с бюджета на служебното държавно управление, което убивало пътя за Еврозоната с 6.4% недостиг. Бюджетът за обучение и просвета е рекорден, доста от мечтаните добавки на синдикатите в бранш " Сигурност " са изпълнени и все пак бюджетът отново е с 3% недостиг. Заложен е с концепцията да бъде изпълнен. Това демонстрира по какъв начин всякога, когато сме в служебните държавни управления, се вкарваше огромен смут за проваляне на страната, в този момент демонстрираме с същински числа отново с 3% недостиг. Това е една голяма победа, тъй като дава път за по-голяма бистрота и интеграция в Европа, разяснява Кирил Петков.

За Бюджет 2024 година ще има повече средства за просвета, само че с по-ясни резултати по какъв начин да се разпределят, посочи Петков.
 Калфин желае да види стопански политики в Бюджет 2024
Калфин желае да види стопански политики в Бюджет 2024

Той се съмнява, че стопанската система ще изсветлее от ограниченията на правителството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР